“I had the pleasure of working with Malou in Telia (where she reported to me as a HR Business Partner) and in Berlingske Media (where she reported to me as a HR Manager). Malou is a competent, trustworthy and experienced HR professional. Her HR toolbox is comprehensive and her dedication and creativity in developing people and organisations are ‘state of the art’ and of high business value. As a colleague, Malou is warm hearted, always positive, straight forward and likeable. I have always valued her points of view and trusted her honest opinions and concrete advices in many difficult situations. Malou is an asset for a HR Team and I would love to work with her again.”
- Eileen Klitvad – Group Talent & Organisation Development Director, Nets Danmark A/S
“Malou Eskildsen har en stærk energi og et fagligt og menneskeligt overskud. Stærkt procesorienteret men med fokus på at nå sine mål og resultater. Hun besidder høj grad af empati og indføling og har en særlig styrke i at få ledere og medarbejdere i udvikling – på deres egne præmisser. Hun er en skarp, konstruktiv og handlingsorienteret ledelsesrådgiver og en professionel facilitator. Malou har stået i spidsen for – på bare et enkelt år – at udvikle og implementere Berlingske Medias udviklings- og uddannelsesprogram for ledere og projektledere samt et talentprogram. Programmerne er eftertragtede og kører stadig i koncernen.Jeg har haft glæden af at arbejde sammen med hende i Berlingske Media fra 2007-2013 og, jeg har stor respekt for Malous faglige kompetencer og viljestyrke.”
- Gitte Bisse Bertelsen – Head of communication, Berlingske Media
“Jeg har haft den udsøgte fornøjelse at arbejde sammen med Malou Eskildsen i seks år. I den periode var Malou HR chef og HR udvikingschef i Berlingske Media. Malou er enestående til at implementere HR aktiviteter med konstant fokus på hvordan disse aktiviteter understøtter forretningen og ikke mindst strategien. Malou tager initiativ og holder sig aldrig tilbage for at komme med konstruktive input til at forbedre processer og procedure. Hendes store erfaring fra diverse HR opgaver bliver brugt på bedste vis i de opgaver hun løser – lige fra lederprogrammer og til gennemførelsen af medarbejdertilfredshedsundersøgelser. Udover den store faglige spændevidde er Malou en fantastisk kollega, der har et stort personligt overskud og meget empatisk væremåde. Hun opnår meget hurtig tillid både overfor kollegaer og de ledere hun arbejder sammen med. Jeg kan kun give Malou mine varmeste anbefalinger!”
- Lise Glerup Pedersen- HR chef, Berlingske Media